Πως Λειτουργεί
Καθημερινές Προσφορές σε Προϊόντα και Υπηρεσίες ... που φθάνουν μέχρι 90%


how_it_works_top.png

 

Καθημερινά οι συνεργάτες του SpecialDeal έρχονται σε επαφή με επιλεγμένες επιχειρήσεις όπως εστιατόρια, spa, ξενοδοχεία, κομμωτήρια και πολλά άλλα, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες που φτάνουν μέχρι 90%.


how_it_works_1.png how_it_works_2.png how_it_works_3.png
Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Special Deal για να μη χάσετε καμία προσφορά Μη χάνετε χρόνο και ενημερώστε φίλους και γνωστούς για την προσφορά Συγχαρητήρια! Μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας προσφορά
Για να αποκτήσετε την προσφορά πού σας ενδιαφέρει, απλά πατήστε το κουμπί «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» και ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνονται.Μετά την αγορά το κουπόνι εξαργύρωσης είναι ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ  στο πεδίο "Λογαριασμός" (δεν είναι απαραίτητο να λήξει η προσφορά για να εξαργυρώσετε το κουπόνι). Όσο μεγαλύτερη ανταπόκριση υπάρχει από εσάς, τόσο καλύτερες προσφορές θα μπορούμε να  σας εξασφαλίσουμε στο μέλλον!!
Οι επιχειρήσεις βασίζονται στην εγγύηση του SpecialDeal.gr ότι ένας μεγάλος αριθμός νέων πελατών, θα μάθει για τις υπηρεσίες τους.
Στο κουπόνι θα βρείτε ένα χάρτη καθώς και στοιχεία επικοινωνίας με την επιχείρηση.Εκτυπώστε το κουπόνι από το πεδίο 'Λογαριασμός" (θα πρέπει πρώτα να έχετε συνδεθεί εισάγοντας το email και το password) και επικοινωνήστε με την επιχείρηση για να κάνετε κράτηση.